Help mij te helpen! Het werk ontwikkelt zich snel in Roemenië en ik dien onder jeugd en doe daarnaast vele andere activiteiten. Ik zoek 200 mensen om mij te helpen met helpen, daar waar ik geplaatst ben!

Make a step
Een moment uit een make a step klassemiddag

Make a Step

Met Fa un Pas, Roemeens voor ‘maak een stap’, hebben we op scholen programma’s gedaan voor Jongeren. Deze programma’s hebben jongeren geraakt, impact gemaakt op o.a. hun seksuele vorming, anti-pest gedrag, relaties, & zelfvertrouwen. We hebben jongeren terug in hun kracht kunnen zetten: dit zijn Roemeense jongeren die de toekomst van dit prachtige volk & land in hun hand hebben! We hebben positieve verandering gezien in jongeren zelf, maar ook hun docenten!

People 2 people

Kinderen zijn de primaire bediening van People 2 people, naast noodhulp, goederen verspreiding & werk voor Oekraïnse vluchtelingen. Ik assisteer in de breedste zin van het woord, o.a. met verspreiding van goederen en het coördineren van vluchtelingenstroom heen & terug. Het bekostigen van hulptransporten is soms een hele puzzel!
Kijk hier voor meer informatie!

Een simpele maaltijd geven is soms het enige wat nodig is

Wat nog meer is…

… In mijn werk in Roemenië kom ik van alles tegen, zoals iedereen. Heel concreet heb ik tijd om die mensen te dienen, maar soms is er gewoon een maaltijd, buskaartje of tandarts bezoek nodig!

5 euro

Om nog beter te kunnen helpen zoek ik 200 mensen die mij voor 5 euro per maand dienen om jongeren te kunnen raken & met hen hun toekomst vorm te geven, vluchtelingen naar een veilige plek te brengen en hier of daar gewoon eens een maaltijd te kunnen geven.

Er zijn al mensen die hebben gegeven – en daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Zie onze meter voor hoeveel we nog te gaan hebben zodat we in het ‘groen’ zitten en het werk doorgang kan vinden.

Heb je net gegeven? Supergaaf, maar deze meter reageert helaas niet instant dus kom later nog eens terug!

Hartelijk dank voor je hulp – dit bereikt velen en verandert mensenlevens nu!