Mijn naam is Martin van ’t Hof, geboren in 1978 ergens in Zuid-Holland. Via een aantal plekken in Nederland, waaronder een lange tijd in Friesland, ben ik terecht gekomen in Kampen waar ik een aantal jaren met plezier heb gewoond.

Ik ben opgegroeid in een christelijk gezin, maar kende Jezus niet persoonlijk. Reeds lange tijd was ik op zoek naar ‘meer’. God was altijd ver weg, maar ik wist ergens dat er meer moest zijn.

In het jaar 2001 kwam ik tot geloof en kreeg de overtuiging dat Jezus Christus ook voor mijn zonden was gestorven en ben dat nooit meer kwijtgeraakt. Wel had ik wel eens twijfels over bepaalde zaken, maar ik kon altijd terugvallen op de wetenschap dat God er is en nooit liegt!

Tijdens de zoektocht naar meer in de relatie met God en de groei van die relatie, was ik ook op zoek naar de praktische invulling van mijn leven. Welke opleiding kies ik, welke baan, welke carrière wil ik najagen…? Na vele teleurstellingen op de ladder van de maatschappij, kwam ik er achter dat God ‘iets speciaals’ voor me had. Dat was rond het jaar 2007.

God heeft me in de achterliggende jaren voorbereid en in augustus 2010 kwam Zijn roep om naar Roemenië te gaan om daar de blijde boodschap te mogen brengen op verschillende manieren. In augustus 2012 ben ik daadwerkelijk verhuisd en sindsdien woon ik in dit mooie land. Op vrijwillige basis wil ik mijn tijd besteden aan  het bereiken van jongeren om hen te vertellen hoe waardevol ze zijn en met hen op zoek te gaan naar een doel, identiteit en hoe ze hun gaven en talenten kunnen inzetten voor een positieve verandering in dit land, die dit zo hard nodig heeft. Het mooiste van dit alles is als ze gaan zien dat Jezus ook hun Redder is!!

De God die mij gemaakt heeft, die wil ik dienen, Hem volgen, met Hem leven. Ik heb ontdekt dat ik en alle mensen, daarvoor zijn gemaakt en dat alleen dat tot volkomen vreugde kan leiden. Dat is wat mij drijft: Zijn liefde!

Shalom,

Martin

Martin with Make A Step
In actie bij “Make a Step”