În timp ce desfășuram diverse activități în școli, am observat că multe dintre acestea nu au propria sală de sport corespunzătoare. O sală/spațiu de dimensiunea unei săli de sport este o necesitate când vine vorba de programul „Fă un pas”.

Uneori, elevii chiar fac exerciții într-o încăpere goală, care desigur este mult prea mică pentru a se ține lecții de sport de calitate cu toată clasa și s-a întâmplat să nu putem ajuta o școală din cauza lipsei spațiului. Apoi s-a găsit un alt spațiu unde am putut în final eventual să susținem programul, dar ar fi grozav dacă în astfel de cazuri am putea ajuta școala și să o invităm în spațiul nostru!

Visez la o clădire care să aibă un astfel de spațiu! O clădire multifuncțională, care să fie formată din două jumătăți. O jumătate ocupată de un spațiu care poate fi comparat cu o sală de sport: mare și înaltă, dar fără echipament sportiv. Dotată cu instalații audio, video și de lumină, pentru a sustine activitațile care se desfășoara aici. Scopul acestui loc este, desigur, să găzduiască programe precum Make a Step, dar acesta poate fi folosit și pentru diferite alte activități, cum ar fi programe pentru copii. În colaborare cu diverși parteneri, spațiul poate fi utilizat în mod optim pentru copii și adolescenți și/sau activități similare care se potrivesc cu viziunea!

Cealaltă jumătate a clădirii ar putea fi utilizată drept birou și spațiu de lucru. Văd diverse organizații care au dificultăți în a găsi spații corespunzătoare, unde lucrează și primesc oameni, fie că sunt invitați sau clienți. Partenerii pe care îi puteți găsi pe site ar putea folosi cu siguranță și un spațiu mai bun! De fapt, uneori pur și simplu nu există loc și nu există un birou, sau un spațiu servește în același timp ca birou, practică de urgență și loc de depozitare.

Centru de activitate

Spațiile din această jumătate a clădirii ar putea fi valorificate ca birouri, dar și ca locații în care organizațiile menționate pot primi clienți pentru consiliere și asistență. De acest lucru este nevoie urgent, deoarece acum văd că asistența se acordă uneori în spații care nu sunt optime, sau uneori sunt departe de a fi optime.

Ce minunat ar fi să ai o astfel de clădire care să servească și mai bine acești oameni!!