Help mij te helpen! Het werk ontwikkelt zich snel in Roemenië. Ik dien onder jongeren en ben betrokken bij humanitaire hulp en diverse sociale activiteiten. Ik zoek nog 200 mensen om mij te helpen met helpen, daar waar ik geplaatst ben!


‘Make a Step’

Make a Step

Met Fa un Pas, het Roemeens voor ‘zet een stap’, hebben we op scholen programma’s gedaan voor jongeren. Deze programma’s hebben jongeren geraakt, impact gemaakt op o.a. hun visie op seksuele vorming, pest gedrag, relaties, & zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid. We hebben jongeren terug in hun kracht kunnen zetten! Dit zijn Roemeense jongeren die de toekomst van dit prachtige volk & land in hun hand hebben! We hebben positieve verandering gezien in jongeren zelf, maar ook hun docenten en in het groepsproces! Tijdens de corona pandemie moesten we dit project helaas onderbreken, maar op dit moment zijn er achter de schermen serieuze gesprekken om dit project opnieuw te starten, samen met een locale organisatie en professionals.

Sociale en humanitaire hulp

De jonge generatie is één van de primaire doelgroepen van de stichting People to people, naast noodhulp, goederen verspreiding & werk voor Oekraïense vluchtelingen. Ik werk samen met People to People in de breedste zin van het woord. Ik ben vooral actief betrokken bij humanitaire transporten naar Oekraine, maar doe op de achtergrond ook diverse werkzaamheden voor projecten voor kinderen. Het bekostigen van hulptransporten is soms een hele uitdaging!
Kijk hier voor meer informatie!

Hulpgoederen brengen
Maaltijd voor minderbedeelden

En nog meer….

In mijn werk in Roemenië kom ik allerlei mensen tegen. Heel concreet gaat het vaak om tijd om die mensen te dienen en dat kost niets! Maar heel vaak is er meer nodig! Een maaltijd, een buskaartje, medicijnen of counseling sessies.

5 euro per maand

Om nog beter te kunnen helpen zoek ik 200 mensen die mij voor 5 euro per maand willen ondersteunen om jongeren te kunnen raken & met hen hun toekomst vorm te geven, vluchtelingen naar een veilige plek te brengen en hier of daar gewoon eens een maaltijd te kunnen geven of een jongere daadwerkelijk de juiste hulp te geven.

Hartelijk dank voor je hulp – dit bereikt velen en verandert mensenlevens nu!