Rond 1 december ben ik weer een week in Nederland geweest. Het was kort, maar toch kon ik een paar mooie afspraken plannen.

Zondag 1 december mocht ik in mijn thuisgemeente in Kampen een presentatie doen over wat ik hier in Roemenië allemaal doe. Ik mocht de thuisgemeente weer ontmoeten en met verschillende mensen een gesprek hebben. Het was erg fijn om te delen wat er in mijn hart is, als het gaat om de jonge mensen en tieners hier in Oradea en omgeving. Erg fijn was ook dat het positief werd ontvangen en ik bemoedigd werd in gesprekken en ontmoetingen! Op zondagavond ook nog bij de jeugd in Kampen geweest! 🙂

Ook mocht ik in het weekend de mannenconferentie ‘ManArise’ meemaken. Heerlijk ruim een dag even niks anders dan met elkaar zijn, ontladen, gesprekken met goede bekenden, waarmee ik jaren geleden zoveel deelde. En God ontmoeten! Even totaal iets anders doen en werkelijk een ‘pitstop’ hebben.

Verder mocht ik m’n coach weer ontmoeten, Frits Rouvoet en mensen van het team van Bright Fame in Amsterdam en daarnaast nog enkele vrienden. Zo is er gesproken over hoe het ging, maar ook kijken we voorzichtig verder naar hoe het misschien kan gaan! Plannen maken voor komend jaar!

Heb je de presentatie gemist of kon je er niet bij zijn? Aan het begin van komend jaar hoop ik voor iets langer dan een week terug te komen. Als je wilt dat ik ook bij jou in de buurt een presentatie hou, stuur gerust een mailtje! Het lijkt me erg leuk om op verschillende plaatsen, ook buiten Kampen, te laten zien en te vertellen wat ik zoal doe in Roemenië!

Nu zit ik weer in Oradea en de activiteiten roepen alweer. Vanwege de kerst is er weer genoeg te doen. Als je op de hoogte wilt blijven, kun je je aanmelden voor nieuwsbrieven of blogs, of zoek me op op twitter (Martinvanthof) 🙂

Zou je me financieel willen steunen? Hoe weinig het ook lijkt, van harte welkom op rekening 4806863 t.n.v. ‘Baptistengemeente Kampen’ o.v.v. ‘Sponsorgeld Martin van ‘t Hof’.

Hartelijk bedankt voor jullie steun!

Categorieën: Blogs