Een geweldig kamp ligt weer achter ons. Met een iets kleinere groep kinderen en een iets kleiner team dan vorig jaar, maar het was geweldig. De groep bestond uiteraard uit kinderen en jeugd vanuit Salard maar dit keer waren er ook een paar bij vanuit een naburig dorp, waar Domien en Inci tegenwoordig ook jeugdavonden houden.

Het was super fijn om te zien dat het team en de groep een mooie klik hadden met elkaar, maar ook het team onderling. Dit gaf een ontspannen, vredige en open atmosfeer waardoor de Geest kon werken! Dit hebben we ook gezien in het feit dat jongeren aangeraakt werden tijdens de bijbelstudies of gebedsmomenten. Maar ook het feit dat bepaalde jongeren aan het begin van de week redelijk gesloten waren, maar aan het einde open bloeide!

11750892_10204967964186986_1992004524_o

De hele groep voor het kamphuis!

Er is natuurlijk gedaan aan sport en spel. Volleybal, trefbal, maar ook mochten we gebruik maken van de kabelbaan die op het terrein aanwezig was. Dat was absoluut een topper! Van groot tot klein gingen we in een vaart naar de andere kant. Zelfs de hele kleintjes schrokken er niet van terug! Het bracht ons een geweldige dag!!

11698524_10204956120210894_8009384787983346071_n

Ik mocht ze allemaal opvangen!

Omdat de leeftijden erg uiteenliepen, was het programma meestal gesplitst. De kleine kinderen aan de ene kant en de jeugd aan de andere kant. De kinderen hadden een bijbelverhaal, poppenkast en maakten een werkje. Met de jeugd deden we een thema, aan de hand van de bijbel (we spraken deze week over de profeet Elisa) en spraken en baden we met elkaar. Het leuke was, dat een deel van de jeugd hielp met een gedeelte van het kinderprogramma.

IMG_5353

Lidia maakt haar werkstukje. Later kreeg ik die van haar!

IMG_5360

Met de jeugd een windmolentje maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De studies gingen over het leven van Elisa. Elisa was een ‘profeet van wonderen’ en ging in de kracht van God! Zonder God kunnen we niets, maar met God is alles mogelijk! We zagen vanuit de bijbel dat God overal in betrokken kan worden en zelfs de diepste nood kan zien en aankan! Jongeren spraken over wat ze willen in het leven, maar ook wat ze moeilijk vinden. Ze werden geraakt en ik zag God aan het werk! Ze waren aandachtig en hadden honger naar meer van Hem!

IMG_5420

Eén van de momenten samen met de jeugd.

Ook even een paar leuke filmpjes:

Spontaan zingen met de gitaar:

Zingen tijdens de jeugdmeeting:

Er was ook een wedstrijd ‘chocolade balletjes’ maken:

IMG_5314

Ze waren super lekker! 😀

Kijk voor nog meer foto’s op mijn facebookpage!

We danken iedere sponsor die dit kamp mogelijk heeft gemaakt! Mede dankzij jullie was het geweldig!!
Kijk voor meer info op de website van Kamavtut! Of kijk ook op hun Facebookpagina.

Een hartelijke groet uit Oradea!

Categorieën: Blogs